Let's connect some things

Wat je met een API koppeling kunt doen? Die maakt een connectie tussen verschillende systemen mogelijk. Op deze manier zie je alle data die je verzamelt eenvoudig in, koppel je of gebruik je in alle systemen die je voor jouw bedrijf nodig hebt. Denk aan een koppeling van je website met je CRM systeem en je CRM-systeem met je mailingprogramma. Je kan het eigenlijk zo gek niet bedenken of een API koppelt het voor je.

Voor elk bedrijf handig

Eigenlijk maakt ieder bedrijf gebruik van meerdere systemen. Logisch, want het ene programma kan vaak het één veel beter dan het ander. Op deze manier versnippert de data die je ontvangt. En juist daarvoor hebben we nu de oplossing: de API! Dan heb je alles weer bij elkaar.

Direct contact opnemen
Website laten maken

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten later toevoegen? Geen probleem.

Vaste prijs

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de api koppeling zijn doelstellingen niet behaald?

Voorraadbeheersysteem koppeling gemaakt voor
Vos Trucks

Vos Trucks beheert al zijn occasions in het voorraadbeheersysteem Autodata. Web Motivators heeft een koppeling tussen het voorraadbeheersysteem en de website gelegd. De voordelen hiervan zijn dat het design van de voorraad volledig naar eigen wens van Vos Trucks is gemaakt. Zonder deze koppeling zou Vos Trucks een iFrame op de website moeten plaatsen en is het niet mogelijk om de voorraad naar wens te tonen.

Bekijk al onze cases

Is jouw website
helemaal up to date?
Doe onze websitescan!

Vraag geheel vrijblijvend een websitescan aan bij Web Motivators en laat je verrassen door de verbeterpunten die wij in de website kunnen vinden!

Scan aanvragenDirect contact opnemen