Website en Webapplicatie

Voor Metalura hebben wij aan de hand van een nieuwe huisstijl een volledige nieuwe website ontwikkeld. De website is ontwikkeld in het WordPress CMS waardoor de klant zelf gemakkelijk aanpassingen kan verrichten binnen de website.

Web Motivators heeft ook een dealer locator voor Metalura ontwikkelt waarin klanten gemakkelijk kunnen zien waar een verkooppunt is van Metalura.

Bekijk website
Website

MAT Groep bestaat uit 3 verschillende afdelingen: MAT Afbouw, MAT Comfort en MAT Veilig. Web Motivators heeft de opdracht gekregen om deze drie verschillende afdelingen in één website te verwerken. Alle drie de afdelingen hebben een eigen huisstijl en daarop heeft Web Motivators de website ook ingericht, een leuke uitdaging!

Bekijk website
Webshop

Kiepbakspecialist.nl kwam met de vraag voor een nieuwe webshop met als belangrijke eis dat de webshop zo gebruikersvriendelijk mogelijk moest zijn. Web Motivators heeft daardoor voor een vrij simpel design gekozen en direct een gemakkelijke navigatie tussen de verschillende productcategorieën op de homepage.

De aantal orders zijn flink gestegen en daarmee was het doel van de nieuwe webshop behaald. Een leuk en tof project om aan mee te hebben gewerkt!

Bekijk website

Recent opgeleverde cases

Bekijk hier alle cases die wij de laatste tijd hebben opgeleverd. Staat jouw case hier binnenkort ook tussen?

Neem direct contact op
Anbecom Webdesign
Vos Trucks Website en API Koppeling - WordPress
Ruitershop Boxmeer Webdesign
Metalura Webapplicatie
NJOJ Webshop - WooCommerce
Referentiemeter Webapplicatie
TripleF Fruit Website - WordPress
Smits Tuin- en Parkmachines Webshop - WooCommerce
2Kerr Website - Mach3Site
Traffic Motivators Website - Mach3blocks
Willemen Parket Website - Mach3site
Style Garden Website - Mach3shop
Brand Motivators Website - WordPress