Online oplossingen en kansen

voor slim ondernemen in crisistijd

Het zijn momenteel onzekere tijden voor ondernemers. Daarom willen we jou, als onze mede-ondernemer, graag helpen om actief te anticiperen op de huidige situatie in Nederland. Samen hebben wij dus ook de koppen bij elkaar gestoken en 3 pakketten samengesteld. Moeilijke tijden vragen om net iets meer creativiteit, en daar kun zoals altijd bij de Motivators zeker op rekenen!

Onze Basic, Connect en Virtual pakketten zijn in het leven geroepen om jou zo goed mogelijk bij te staan in de huidige markt. En, omdat we het samen doen, extra scherp geprijsd en dus toegankelijk voor elk soort ondernemer.

Basic

Jouw klanten doeltreffend informeren op je website over de maatregelen van jouw bedrijf.

Inclusief chatfunctie
250,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen

Connect

Geef jouw klanten de kans om veilig jouw winkel te bezoeken. Nooit dubbele afspraken en inclusief een actievoorstel op maat.

Inclusief reserveringsmodule
450,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen

Virtual

360 tour door jouw winkel met de mogelijkheid tot het live spreken van een verkoper. Jouw product of dienst direct thuis beleven.

Inclusief interactieve touchpoints!
V.A. 995,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen

Heb je vragen of wil je graag een persoonlijk plan toegespitst op jouw bedrijf? Wij zijn gewoon bereikbaar per mail en telefoon.
Langskomen op ons kantoor kan ook, maak hiervoor dan wel even een afspraak met een van onze motivators!

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Onze motivators staan voor je klaar!

Ik wil graag
Online verkopen

EEN WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN

De social distancing kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf floreert of juist tegen de muur loopt. Komt jouw doelgroep nu moeilijk in contact met jouw bedrijf, product of dienst? Een gebruiksvriendelijke website of webshop die goed gevonden wordt, biedt dan zeker uitkomst! We adviseren je graag wat voor jou de beste oplossingen zijn.

Meer weten over onze websites en webshops?

Website laten maken Webshop laten maken
Contact opnemen Bekijk onze cases

Ik wil beter online
gevonden worden

een hoge ranking in de zoekmachines

Consumenten oriënteren zich nu meer dan ooit online. Superbelangrijk dus om jouw SEO op orde te hebben! Ons zusterbedrijf Traffic Motivators is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA). Hiermee ben en blijf je dus online goed zichtbaar voor jouw klanten in de zoekmachines.

Meer weten over SEO, zoekmachines en online marketing?

Naar Traffic Motivators Contact
Webmotivators zijn specialisten in: