Pakket basic

Inclusief chatfunctie

Met het Basic pakket kun je jouw klanten doeltreffend informeren over de maatregelen die jij (als bedrijf) neemt tijdens de coronacrisis. Dit pakket is inclusief het installeren van een chatfunctie-module, zodat jij de bezoekers van jouw site direct te woord kan staan bij eventuele vragen!

Eenmalige investering 250,- excl. btw

Pakket aanvragen Live voorbeeld bekijken

Basic

Dit pakket bestaat uit:
  • Informatiebanner/melding op de homepagina van je website met een link naar een nieuwe landingspagina met info over het coronavirus.
  • Extra landingspagina op je website met duidelijke info over de werkwijze van je bedrijf rondom het coronavirus
  • Het plaatsen van een chatfunctie op uw website, zodat communiceren met je klant veel eenvoudiger en laagdrempeliger is
  • Update service: wijzigingen verwerken als er nieuwe ontwikkelingen zijn op het gebied van het coronavirus (zolang de crisis duurt)

Direct het pakket aanvragen

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Onze motivators staan voor je klaar!

Ik wil graag
Online verkopen

EEN WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN

De social distancing kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf floreert of juist tegen de muur loopt. Komt jouw doelgroep nu moeilijk in contact met jouw bedrijf, product of dienst? Een gebruiksvriendelijke website of webshop die goed gevonden wordt, biedt dan zeker uitkomst! We adviseren je graag wat voor jou de beste oplossingen zijn.

Meer weten over onze websites en webshops?

Website laten maken Webshop laten maken
Contact opnemen Bekijk onze cases

Ik wil beter online
gevonden worden

een hoge ranking in de zoekmachines

Consumenten oriënteren zich nu meer dan ooit online. Superbelangrijk dus om jouw SEO op orde te hebben! Ons zusterbedrijf Traffic Motivators is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA). Hiermee ben en blijf je dus online goed zichtbaar voor jouw klanten in de zoekmachines.

Meer weten over SEO, zoekmachines en online marketing?

Naar Traffic Motivators Contact

Onze andere
Pakketten

Het zijn momenteel onzekere tijden voor ondernemers. Daarom willen we jou, als onze mede-ondernemer, graag helpen om actief te anticiperen op de huidige situatie in Nederland. Naast het pakket Basic bieden we ook nog 2 andere pakketten. Bekijk ze hier.

Connect

Geef jouw klanten de kans om veilig jouw winkel te bezoeken. Nooit dubbele afspraken en inclusief een actievoorstel op maat.

Inclusief reserveringsmodule
€ 450,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen

Virtual

360 tour door jouw winkel met de mogelijkheid tot het live spreken van een verkoper. Jouw product of dienst direct thuis beleven.

Inclusief interactieve touchpoints!
V.A. € 995,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen