Pakket Connect

Inclusief reserveringsmodule

Het Connect pakket geeft jouw klanten de kans om veilig jouw winkel te bezoeken. Dankzij de reserveringsmodule heb je nooit dubbele afspraken en kun je de Coronamaatregelen goed naleven. Om te zorgen dat mensen deze afspraken gaan maken ontvang je ook voor 2 weken Social media uitingen met een actievoorstel op maat.

Eenmalige investering 450,- excl. btw

Pakket aanvragen Live voorbeeld bekijken

Connect

Dit pakket bestaat uit:
  • Alle onderdelen uit het Basic pakket
  • Showroom reserveringsmodule op je website, waarbij klanten een afspraak kunnen maken bij je in de showroom. Als er een datum + tijd gepland is, kunnen anderen die niet meer claimen. Dus nooit dubbele afspraken.
  • Social Media uitingen met 2 weken achter elkaar wekelijks 1 post op Facebook of LinkedIn. Inclusief een actievoorstel op maat.
  • Optioneel: pakket uitbreiden met Google adverteren en Social Media adverteren, prijs op basis van maatwerk.

Direct het pakket aanvragen

Waar kunnen we je nog meer mee helpen?

Onze motivators staan voor je klaar!

Ik wil graag
Online verkopen

EEN WEBSITE OF WEBSHOP LATEN MAKEN

De social distancing kan ervoor zorgen dat jouw bedrijf floreert of juist tegen de muur loopt. Komt jouw doelgroep nu moeilijk in contact met jouw bedrijf, product of dienst? Een gebruiksvriendelijke website of webshop die goed gevonden wordt, biedt dan zeker uitkomst! We adviseren je graag wat voor jou de beste oplossingen zijn.

Meer weten over onze websites en webshops?

Website laten maken Webshop laten maken
Contact opnemen Bekijk onze cases

Ik wil beter online
gevonden worden

een hoge ranking in de zoekmachines

Consumenten oriënteren zich nu meer dan ooit online. Superbelangrijk dus om jouw SEO op orde te hebben! Ons zusterbedrijf Traffic Motivators is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en zoekmachine advertising (SEA). Hiermee ben en blijf je dus online goed zichtbaar voor jouw klanten in de zoekmachines.

Meer weten over SEO, zoekmachines en online marketing?

Naar Traffic Motivators Contact

Onze andere
Pakketten

Het zijn momenteel onzekere tijden voor ondernemers. Daarom willen we jou, als onze mede-ondernemer, graag helpen om actief te anticiperen op de huidige situatie in Nederland. Naast het pakket Connect bieden we ook nog 2 andere pakketten. Bekijk ze hier.

Basic

Jouw klanten doeltreffend informeren op je website over de maatregelen van jouw bedrijf.

Inclusief chatfunctie
250,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen

Virtual

360 tour door jouw winkel met de mogelijkheid tot het live spreken van een verkoper. Jouw product of dienst direct thuis beleven.

Inclusief interactieve touchpoints!
V.A. € 995,- excl. btw
Bekijk het volledige pakket
Dit pakket direct aanvragen