Webapplicatie laten maken

Webapplicaties op maat, geïntegreerd in je CRM. De Web Motivators ontwikkelen en bouwen applicaties voor web op basis van je wensen, vanaf het concept tot aan een geslaagd eindproduct.

We verzorgen de applicatieontwikkeling voor web. We hebben de juiste expertise en kennis in huis die nodig is voor de ontwikkeling van succesvolle applicaties. We ontwikkelen desktopapplicaties, webapplicaties en mobiele applicaties.

Direct contact opnemen
Website laten maken

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten later toevoegen? Geen probleem.

Vaste prijs

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de webapplicatie zijn doelstellingen niet behaald?

Dealer locator ontwikkelt
voor Metalura

Voor Metalura hebben wij een nieuwe website ontwikkelt met een dealer locator. Deze dealer locator laat alle verkooppunten van Metalura zien waardoor klanten gemakkelijk hun dichtsbijzijnde winkel kunnen vinden!

Bekijk al onze cases

Is jouw website
helemaal up to date?
Doe onze websitescan!

Vraag geheel vrijblijvend een websitescan aan bij Web Motivators en laat je verrassen door de verbeterpunten die wij in de website kunnen vinden!

Scan aanvragenDirect contact opnemen