Webdesign laten maken

We ontwerpen niet alleen hoe een website of app werkt, we bepalen ook een online merkgevoel. Animaties, interactie, tone of voice vormen allemaal een indruk. Soms passen we daarbij een bestaande huisstijl toe, soms ontwikkelen een nieuwe visuele identiteit.

Een goed begin is het halve werk

Door een goed webdesign op te leveren krijgen wij en de klant direct een goed beeld over hoe de nieuwe website eruit gaat zien. Dit voorkomt veel verwarring en geeft de klant de mogelijkheid om nog diverse aanpassingen door te voeren!

Direct contact opnemen
Website laten maken

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten later toevoegen? Geen probleem.

Vaste prijs

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de api koppeling zijn doelstellingen niet behaald?

Webdesign gemaakt
voor Anbecom

Voor Anbecom hebben wij de opdracht gekregen om een nieuwe website te ontwikkelen. Om dit proces soepel te laten verlopen hebben wij eerst een webdesign gemaakt van de verschillende pagina's voor Anbecom. Nadat deze waren goedgekeurd zijn wij begonnen met het ontwikkelen van de website!

Bekijk al onze cases

Is jouw website
helemaal up to date?
Doe onze websitescan!

Vraag geheel vrijblijvend een websitescan aan bij Web Motivators en laat je verrassen door de verbeterpunten die wij in de website kunnen vinden!

Scan aanvragenDirect contact opnemen