Webshop laten maken

Wil je een succesvolle webshop? Net als bij een website staat de beleving en de ervaring centraal. Een webshop laten maken? Dan creëren we de juiste sfeer en bouwen we aan het vertrouwen van je bezoeker.

Webshops die converteren

In jouw webshop wil je dat bezoekers converteren tot klant. De webshops van de Web Motivators hebben een goed bedachte flow om dit te realiseren.

Direct contact opnemen
Website laten maken

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten later toevoegen? Geen probleem.

Vaste prijs

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de webshop zijn doelstellingen niet behaald?

Nieuwe webshop ontwikkeld
voor NJOJ

De oude webshop van NJOJ was erg verouderd en haalde niet genoeg conversies. Web Motivators heeft de opdracht gekregen om hier verandering in te brengen. Wij hebben d.m.v. WooCommerce een nieuwe webshop ontwikkeld op basis van een supergaaf design!

Ook hebben wij in de nieuwe webshop omgeving een dealer locator ontwikkeld waar de klanten van NJOJ gemakkelijk de verschillende verkooppunten van de NJOJ artikelen kunnen vinden!

Bekijk al onze cases

Is jouw website
helemaal up to date?
Doe onze websitescan!

Vraag geheel vrijblijvend een websitescan aan bij Web Motivators en laat je verrassen door de verbeterpunten die wij in de website kunnen vinden!

Scan aanvragenDirect contact opnemen