Website laten maken

De Web Motivators maken professionele websites op maat waarbij ook de inhoud extra aandacht krijgt. We bouwen websites met keuze uit verschillende content managementsystemen (CMS), passend bij je wensen en jouw behoeften. Je website is tenslotte je uithangbord. Jouw online visitekaartje. Laat zien wat je jouw doelgroep te bieden hebt, aan diensten of aan producten. Of je nou kiest voor een informerende website of een overtuigende webshop. De Web Motivators bouwen websites op maat. Samen kijken we naar het best passende design voor jou of je bedrijf. Jouw website laten maken door Web Motivators?

Direct contact opnemen
Website laten maken

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten later toevoegen? Geen probleem.

Vaste prijs

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website zijn doelstellingen niet behaald?

Nieuwe website ontwikkelt
voor Metalura

Voor Metalura hebben wij aan de hand van een nieuwe huisstijl een volledige nieuwe website ontwikkelt. De website is ontwikkelt in het WordPress CMS waardoor de klant zelf gemakkelijk aanpassingen kan verrichten binnen de website.

In de website wordt gebruik gemaakt van een koppeling tussen de website en een CRM systeem waardoor de offerte- en contactaanvragen direct in het CRM systeem terecht komt wat de klant veel tijd bespaart!

Bekijk al onze cases

Is jouw website
helemaal up to date?
Doe onze websitescan!

Vraag geheel vrijblijvend een websitescan aan bij Web Motivators en laat je verrassen door de verbeterpunten die wij in de website kunnen vinden!

Scan aanvragenDirect contact opnemen

Website producten

Recent opgeleverde cases