WordPress

Professionele website laten maken? Heb je een verouderde website? Of presteert je webshop slecht op internet? Wellicht ben je net gestart met uw eigen bedrijf en wilt je een passende website laten maken? Dan kunnen de Web Motivators je helpen.

Betaalbare website

Ons idee is heel eenvoudig en voor iedereen die graag een betaalbare website wil laten maken, maar geen zin heeft in ingewikkelde dingen. Je kiest een website, stuurt ons je teksten, foto’s en logo en wij zorgen dat alles goed en professioneel in je website komt te staan.

Direct contact opnemen
Website laten maken

Maatwerk

Alles wat wij maken is maatwerk. Dit doen wij omdat wij op deze manier alles gemakkelijk kunnen uitbouwen. Extra functionaliteiten later toevoegen? Geen probleem.

Vaste prijs

Je wilt weten waar je aan toe bent, daarom spreken wij van tevoren een vaste prijs af voor het gehele project. Je betaalt bij ons alleen voor hosting een jaarlijks bedrag.

Optimalisatie

Doordat we alle kennis in-house hebben, kunnen we op elk vlak meedenken. Wat kunnen wij doen als de website zijn doelstellingen niet behaald?

Nieuwe website ontwikkelt
voor Metalura

Voor Metalura hebben wij aan de hand van een nieuwe huisstijl een volledige nieuwe website ontwikkelt. De website is ontwikkelt in het WordPress CMS waardoor de klant zelf gemakkelijk aanpassingen kan verrichten binnen de website.

In de website wordt gebruik gemaakt van een koppeling tussen de website en een CRM systeem waardoor de offerte- en contactaanvragen direct in het CRM systeem terecht komt wat de klant veel tijd bespaart!

Bekijk al onze cases

Is jouw website
helemaal up to date?
Doe onze websitescan!

Vraag geheel vrijblijvend een websitescan aan bij Web Motivators en laat je verrassen door de verbeterpunten die wij in de website kunnen vinden!

Scan aanvragenDirect contact opnemen

Recent opgeleverde cases